Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017

Το Παρών έδωσε ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» στην 1η διοργάνωση της Έκθεσης Greek Travel Show

267
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το Παρών έδωσε ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» στην 1η διοργάνωση της Έκθεσης Greek Travel Show

Στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της «Helexpo Maroussi» πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017 η 1η διοργάνωση της Έκθεσης Greek Travel Show. Η Έκθεση στόχευε σε Έλληνες που διερευνούν τις ταξιδιωτικές επιλογές τους για τις καλοκαιρινές διακοπές. Τιμώμενος Δήμος στην Έκθεση ήταν ο Δήμος Ναυπλίου και τιμώμενη Περιφέρεια αυτή της Αττικής. Πριν από τα επίσημα εγκαίνια και την έναρξη που κήρυξε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο ημερίδα που είχε οργανώσει η Συντονιστική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλίου της οποίας Πρόεδρος ήταν η Πόπη Καλκούνου.

Την ημερίδα χαιρέτησε και προλόγισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
Τις εισηγήσεις τους στην σφαίρα αρμοδιότητάς τους για τις μορφές τουρισμού που υλοποιούνται στην πόλη του Ναυπλίου παρουσίασαν η Πόπη Καλκούνου (που κάλυψε και τις δραστηριότητες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του σχολικού τουρισμού, του Πανεπιστημίου Harvard, του συνεδριακού τουρισμού και των περιπάτων της πόλης), η Κωνσταντίνα Αναστασίου και η Μαρία Ράλλη εκ μέρους του Δήμου (ΔΟΠΠΑΤ), οι επίσημοι κρατικοί φορείς με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άλκηστη Παπαδημητρίου (μνημεία πολιτισμού) και τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρο Μαρίνο (θαλάσσιος τουρισμός) και ανεξάρτητοι φορείς του Τουρισμού και Πολιτισμού της πόλης με τον Γιώργο Κόνδη ("θρησκευτικός τουρισμός"), τον Χ. Τσενέ (μουσικό φεστιβάλ Ναυπλίου), τον Βαγγέλη Παπαποστόλου (αθλητικός τουρισμός), τον Γιάννη Σκουλικίδη (θαλάσσιος τουρισμός), την Μαριλένα Κωττή (εκ μέρους της ARTIVA – μουσικός τουρισμός) και τον Νίκο Τσαγκαρέλη (ΦΟΥΓΑΡΟ).

Ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» παρουσίασε το διαχρονικό έργο του Συλλόγου και εξέθεσε την προσφορά και εισφορά του στις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της πόλης που αξίζει να επισκεφθεί οποιοσδήποτε πολίτης του κόσμου, οποιαδήποτε εποχή του έτους.

                                                              Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 267 φορές