Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Έκθεση Βιβλίου 2018: Η τελευταία εβδομάδα κορυφαίας πολιτιστικής διοργάνωσης

σε ΕΣΛΑ
235
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Έκθεση Βιβλίου 2018: Η τελευταία εβδομάδα κορυφαίας πολιτιστικής διοργάνωσης

Η τελευταία εβδομάδα της μεγάλης έκθεσης βιβλίου 2018 του Ναυπλίου άρχισε και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018. Ολοκληρώνεται ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα πολιτισμού στην πόλη του Ναυπλίου και την Αργολίδα.
Πρόκειται για κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν σε επαφή με το βιβλίο, να ξεφυλλίσουν τις σελίδες του, να αναζητήσουν εκδόσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, να συζητήσουν με τους εκδότες για τις τάσεις που καταγράφονται, να ακούσουν και να εμπιστευτούν τους δικούς τους προβληματισμούς. Η Έκθεση Βιβλίου 2018 δεν είναι απλά μια μεγάλη καλοκαιρινή υπαίθρια αγορά βιβλίων, είναι κυρίως ένας τόπος συνάντησης για τον γραπτό μας πολιτισμό και μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες, να ανανεώσουμε διαθέσεις, να εμπλουτίσουμε το αναγνωστικό κοινό στις πόλεις μας.
Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, συμμετέχει έχοντας εμπλουτίσει το περίπτερό της με παλιές και νέες εκδόσεις, για την ποίηση, τη λογοτεχνία, την ιστορία, τη λαογραφία, κ.ά. Καλούμε τους πολίτες της Αργολίδας να επισκεφθούν την έκθεση και να χαρούν αυτήν τη μεγάλη γιορτή του βιβλίου. Προτείνουμε στις φίλες και τους φίλους εντός και εκτός Αργολίδας να συνδυάσουν μια περιήγηση στις ομορφιές του τόπου με μια επίσκεψη στην Έκθεση Βιβλίου 2018.
Το ΔΣ της ΕΣΛΑ

ekthesi vivliou 02

Διαβάστηκε 235 φορές