Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015

Δελτίο Τύπου: Αλλαγή Προέδρου Δ.Σ.

Κατηγορία: Νέα - Ανακοινώσεις
1770
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δελτίο Τύπου: Αλλαγή Προέδρου Δ.Σ.

Ναύπλιο 7.7.2015

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ", μετά από πρόσκληση του Προέδρου του, κ. Γεωργίου Μαντά.

Κατά την διάρκεια της Συνεδρίας, ο κ. Γεώργιος Μαντάς υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του Προέδρου για προσωπικούς λόγους, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς τον Σύλλογο ως απλό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με προεδρεύουσα την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κα Άννα Φωτοπούλου και σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, προχώρησε στην διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Προέδρου του Προοδευτικού Συλλόγου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ", όπως προβλέπεται από το Καταστατικό του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με την 341/6.7.2015 Πράξη και με απόλυτη ομοφωνία των μελών του, εξέλεξε νέο Πρόεδρο τον κ. Θεοδόσιο Σ. Σπαντιδέα, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου από σήμερα έως την λήξη της τετραετούς θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" θα συνεχίσει να παρεμβαίνει και να συμβάλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στην πολιτιστική ζωή και ανάταση της πόλης μας, στόχος που είναι γνώμονας εκ του Καταστατικού του.

Διαβάστηκε 1770 φορές