Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Α. Μπούρδαλα ΄΄Στα ίχνη του συλλογικού ανθρώπου – 55 σημαδούρες υπαρκτικής και κοινωνικής θε-ανθρωπολογίας΄΄

Κατηγορία: Νέα - Ανακοινώσεις
259
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παρουσίαση του βιβλίου  του Παναγιώτη Α. Μπούρδαλα ΄΄Στα ίχνη του συλλογικού ανθρώπου –  55 σημαδούρες υπαρκτικής και κοινωνικής  θε-ανθρωπολογίας΄΄

Ο Παναγιώτης Α. Μπούρδαλας γεννήθηκε στην Κέρτεζη τον Μάη του 1955.

Τελείωσε το Φυσικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας και το Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τα αντικείμενα των σπουδών του, επιτρέπουν στον συγγραφέα να μελετά από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αρκετά από όσα εμπίπτουν στο στόχαστρο της ανθρώπινης κοινωνικής δραστηριότητας.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.30, ο Παναγιώτης Α. Μπούρδαλας θα παρουσιάσει το βιβλίο του στο Βουλευτικό Ναυπλίου.

Στα ΄΄ίχνη του συλλογικού ανθρώπου΄΄ οδηγοί μας θα είναι ο φιλόλογος και ιστορικός Νίκος Μπουμπάρης (Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας), ο θεολόγος και ιστορικός Λάμπρος Ψωμάς και ο μεταλλειολόγος μηχανικός Βασίλης Μακρής. Τον συντονισμό της παρουσίασης θα επωμιστεί η Γεωργία Δ. Τζαβάρα.

Την όλη εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄, ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και οι εκδόσεις ΄΄ΑΡΜΟΣ΄΄ σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΄΄Nafplia bookstore΄΄.

Ίσως το θέμα του βιβλίου – μελέτης, η φύση των σπουδών του συγγραφέα και οι ομιλητές που προέρχονται από διαφορετικής υφής επιστημονικά πεδία, προκαλέσουν γόνιμες συζητήσεις που θα ΄΄κεντρίσουν΄΄ πολλούς από τους προσκεκλημένους. Ίσως…

Το βέβαιο είναι ότι όσοι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, συμφωνούντες και διαφωνούντες, δεν θα πλήξουν με τις αναλύσεις που θα παρουσιαστούν.

Τα μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ αλλά και όλοι οι Ναυπλιείς, έχουν αποδείξει ότι τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις υψηλού πολιτιστικού και επιστημονικού επιπέδου.

                                           Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 259 φορές