Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

"Ναυτική Ναυπλιάδα 2018" - Έκθεση Ζωγραφικής

Κατηγορία: Νέα - Ανακοινώσεις
393
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
"Ναυτική Ναυπλιάδα 2018" - Έκθεση Ζωγραφικής

"ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2018" -
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ… ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018΄΄ έναρξη…
Τα επίσημα εγκαίνια των εκδηλώσεων της "ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018" θα πραγματοποιηθούν στις 20.00΄ το βράδυ της Παρασκευής 31 Αυγούστου 2018 στο παλαιό Τελωνείο Ναυπλίου. Το ίδιο βράδυ, στις 21.00΄ θα ακολουθήσει μουσική συναυλία στο χώρο του ΄΄Π΄΄ Ναυπλίου με τις καλλιτέχνιδες Πένυ Ξενάκη και Μαρία Κανελλοπούλου που θα ερμηνεύσουν έργα ελλήνων και ξένων συνθετών.
Όμως, η "ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2018" έχει και παράλληλες προεκτάσεις… είναι αυτές που την εμπλουτίζουν και αναδεικνύουν το πηγαίο ταλέντο συμπολιτών μας.
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων εντάσσεται η έκθεση έργων ζωγραφικής, την οποία σας καλούμε να απολαύσετε.
Σε μια διαδρομή που ξεκινά από το 1ο Δημοτικό σχολείο στην οδό Αμαλίας, διασχίζει την οδό Ά. Τερζάκη, συνεχίζει στην οδό Όθωνος και καταλήγει στο παλιό Τελωνείο Ναυπλίου, δεκατέσσερις καλλιτέχνες συμπολίτες μας εκθέτουν τα έργα τους σε μια πανδαισία χρωμάτων, ιδεών και τεχνοτροπιών.
Η έκθεση ξεκίνησε ήδη το βράδυ της Δευτέρας 27 Αυγούστου 2018, θα συνεχιστεί έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 20.00΄ έως τις 23.00΄.
Αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα των καλλιτεχνών που παίρνουν μέρος στην έκθεση ζωγραφικής στο πλαίσιο της "ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018".
Οι καλλιτέχνες που τιμούν τις εκδηλώσεις εκθέτοντας τα έργα τους, είναι (με αλφαβητική σειρά): Βασιλείου Θάνος, Γκόγκουα Ειρήνη, Γκριζάπη-Ξυλινά Βασιλική, Δημούλης Κωνσταντίνος, Δρίτσα-Καλογεράκη Ευγενία, Μακρής Γιάννης, Μαλακός Κώστας, Μπεκιάρη Κατερίνα, Νόνης Γιάννης, Πατρινιός Άγγελος, Prisecariu Geanina Costina, Ρηγόπουλος Ρήγας, Τρουπή Δήμητρα και Τσεκούρα Χάρις.
Οι καλλιτέχνες κινούνται μόνον από την αγάπη τους για τα πολιτιστικά γεγονότα που συμβαίνουν στο Ναύπλιο. Τους ευχαριστούμε γι αυτό…

nafpliada ekthesi 02


Από το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Δείτε ακόμη

Ναυπλιάδα 2018: Ενας διάδρομος καλλιτεχνίας

14 ζωγράφοι της Αργολίδας εκθέτουν τα έργα τους στο παλιό Ναύπλιο – Φωτογραφίες

Η ζωγραφική στην Αργολίδα έχει μέλλον – Δυο νέες δημιουργοί παρουσιάζονται

 

Διαβάστηκε 393 φορές