Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Κονσέρτο πιάνου «Bach to future» με την Sabine Weyer στο Βουλευτικό

Κατηγορία: Νέα - Ανακοινώσεις
451
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Κονσέρτο πιάνου «Bach to future» με την Sabine Weyer στο Βουλευτικό

Ένα εξαιρετικής σημασίας πολιτιστικό γεγονός θα συμβεί στο Ναύπλιο το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.30΄.
Ο Δήμος Ναυπλίου και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» θα υποδεχθούν στην αίθουσα του Βουλευτικού την διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα Sabine Weyer στο κονσέρτο πιάνου «Bach to future» .
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου και του Υπουργείου Πολιτισμού του Λουξεμβούργου.
Η καλλιτέχνις θα δώσει τρία κονσέρτα στην Ελλάδα, το πρώτο στις 8 Δεκεμβρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το δεύτερο στις 9 Δεκεμβρίου 2017 στο Βουλευτικό Ναυπλίου και το τρίτο στις 10 Δεκεμβρίου 2017 στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» είχε την χαρά και την τιμή να δεχθεί το αίτημα του Εμπορικού, Οικονομικού και Μορφωτικού Ακολούθου της Πρεσβείας του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα και είναι βέβαιος πως οι πολίτες θα Ναυπλίου θα απολαύσουν το κονσέρτο, αποδεικνύοντας την πνευματική και κλασική τους μουσική καλλιέργεια.
Η αίθουσα του Βουλευτικού αποτελεί κόσμημα για την πόλη μας και πρόκληση για να παρουσιάζουν το έργο τους οι αναγνωρισμένες αξίες.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 451 φορές

Σχετικά Άρθρα