Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

"Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019" συνέχεια… -από την κλασική στην μπαρόκ μουσική-

202
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
"Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019" συνέχεια… -από την κλασική στην μπαρόκ μουσική-

 Ήταν η πρώτη φορά από τότε που καθιερώθηκε ο θεσμός της "ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ" που πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον υποβλητικό περίβολο της Εκκλησίας των Καθολικών.
Μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες.
Σε περιβάλλον που, μακριά από τον αχό της πόλης, ακούγονταν μόνον οι συνθέσεις του Haendel και του Haydn και, κατά παράβαση των φυσικών νόμων, το παιχνίδισμα των κόκκινων και γαλάζιων ακτίνων καθώς ανέβαιναν και φώτιζαν τις αιώνιες πέτρες της εκκλησίας…
"Από την κλασική στην μπαρόκ μουσική", λοιπόν…
…με τον Ανδρέα Ρεντούλη στο πιάνο και τον Ηλία Δημόπουλο στην τρομπέτα, τους προικισμένους μουσικούς καλλιτέχνες που πλούτισαν τις εκδηλώσεις της "ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019".
Ίσως ο χώρος να ήταν μικρός για να υποδεχθεί όλους τους φίλους της κλασικής μουσικής που κατέκλισαν τον περίβολο της Εκκλησίας των Καθολικών.
Όσοι παρακολούθησαν το κοντσέρτο πήγαν αποκλειστικά και μόνον γι αυτό… δεν ήταν περαστικοί… εξ άλλου για να φτάσει κάποιος στο ιστορικό κτήριο πρέπει να ανέβει τα σκαλοπάτια της δρομόσκαλας… που είναι ανηφορικά…
Μεγάλες ευχαριστίες στον Καθολικό ιερέα, τον p.Georges και το ανοιχτό μυαλό του που επέτρεψε την πραγματοποίηση του κοντσέρτου.
Η "ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2019" και οι εκδηλώσεις της συνεχίζονται… με την ίδια προσπάθεια και ευθύνη…

Διαβάστηκε 202 φορές