Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Ο εορτασμός για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Βουλευτικό

241
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο εορτασμός για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Βουλευτικό

Μύρισε «άρωμα γυναίκας» την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου...Ο Δήμος Ναυπλίου σε μια τιμητική εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, τίμησε όλες τις γυναίκες στο πρόσωπο της Άλκηστης Παπαδημητρίου, Διευθύντριας της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αργολίδας.
Αν και δεν έχει νόημα η καθιέρωση μιας συγκεκριμένης ημέρας εορτασμού, αφού η γυναίκα ... και ο άντρας ... και η παγκόσμια ειρήνη... και το περιβάλλον ... και η ποίηση ... και ...
... στην πράξη μπορούν να γιορτάζονται κάθε μέρα, κάθε στιγμή, μέσα από τις πράξεις μας και την θεώρηση του κόσμου που έχει ο καθένας μας, είναι ημέρες μνήμης και ανάμνησης γεγονότων που θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανά στο μυαλό μας.
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», επίσημα προσκεκλημένος, συμμετείχε στην γιορτή για την ημέρα της γυναίκας και στο πρόσωπο της Άλκηστης (ίσως «τραβηγμένα» της Αλκήστιδος...) είδε όλες τις γυναίκες που γεννήθηκαν και θα γεννηθούν πάνω στον πλανήτη μας.
Η Άλκηστις, όσο κι αν κάποιοι την αγαπούν ή την κατηγορούν, έχει την δική της, ιδιαίτερη διαδρομή στην μελέτη του αρχαιολογικού πλούτου της Αργολίδας (και όχι μόνον).
Η φωτογραφία της, κάπου στα ψηλά της τειχών της Τίρυνθας που πρέπει να προσπαθήσεις για να την διακρίνεις, ίσως να μιλάει για την ανάγκη της να ανέβει ακόμα ψηλότερα στο παρελθόν ...

Από το Διοικητικό Συμβούλιο


giorti gynaikas 1

giorti gynaikas 4

Διαβάστηκε 241 φορές

Σχετικά Άρθρα