Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017

Η τρίτη Ημέρα της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017»

300
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η τρίτη Ημέρα της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017»

Το πρωινό του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2017 οι εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017» ήταν αφιερωμένες σε αγώνες υδατοσφαίρισης.

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου η νεολαία της πόλης δήλωσε με την παρουσία και την συμμετοχή της ότι στην πόλη συμβαίνει κάτι ενθαρρυντικό.

Εξήντα τουλάχιστον αγόρια και κορίτσια με ηλικίες από δέκα έως είκοσι χρόνων επέδειξαν αγωνιστικό και ομαδικό πνεύμα και γέμισαν με την ζωτικότητά τους το θαλασσινό περιβάλλον.

Η ενέργεια που εξέπεμψαν οι αθλητές διαχύθηκε και έξω από την θάλασσα. Στους θεατές, στους γονείς, στους προπονητές, στο κοινό …

Δεν υπήρξαν ηττημένοι στους αγώνες. Μόνο νικητές. Όλοι μαζί σήκωσαν τα κύπελλα της νίκης. Ο καθένας αθλητής κρέμασε το δικό του μετάλλιο στο στήθος, με περηφάνια που θα τον ακολουθεί σε όλη του την ζωή. Θα θυμάται αυτές τις μοναδικές στιγμές, όπως τις θυμούνται οι παλιότεροι που κλήθηκαν συγκινημένοι να κρεμάσουν το μετάλλιο στο εφηβικό στήθος του κάθε αθλητή.

Με σύντομες ομιλίες τους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» Κώστας Κολόκας και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου Κώστας Τόμπρας χαιρέτησαν τις εκδηλώσεις της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2017» και τους αθλητές της υδατοσφαίρισης.

Τα κύπελλα και τα μετάλλια παρέδωσαν στους αθλητές μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Συλλόγων.

Οι νεαροί αθλητές τέλειωσαν τους αγώνες καταγράφοντας στην μνήμη τους μοναδικές εικόνες για την μελλοντική τους ζωή.

Όμως, η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2017» δεν είχε πει ακόμα τον τελευταίο λόγο …

                                             Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 300 φορές

Σχετικά Άρθρα