Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017

Τα εγκαίνια της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017»

254
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα εγκαίνια της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017»

Τα εγκαίνια της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017» έγιναν όπως της αξίζει και της πρέπει ...

Το βράδυ της Πέμπτης 24 Αυγούστου 2017 η Έκθεση Ζωγραφικής Ναυπλιέων ζωγράφων άνοιξε στο κτήριο του παλιού Τελωνείου Ναυπλίου την μεγάλη γιορτή της πόλης.

Μετά τις σύντομες ομιλίες τους οι Πρόεδροι του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας και του Συλλόγου των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» Κώστας Κολόκας κάλεσαν τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Κωστούρο να κηρύξει την έναρξη της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2017».

Ο Δήμαρχος και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Ελένη Παναγιωτοπούλου που μίλησαν από στήθους, χαιρέτησαν εκ μέρους τους την έναρξη των εκδηλώσεων τονίζοντας την δυναμική που αποκτούν οι δράσεις όταν πηγάζουν από συνεργασίες.

Οι Ναυπλιώτες ζωγράφοι Τάσος Αλεξιάδης, Κατερίνα Μπεκιάρη και Γιάννης Νόνης που εξέθεσαν κάποια από τα έργα τους στο Τελωνείο ειδικά για την «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2017» κατέπληξαν με τις καλλιτεχνικές τους εμπνεύσεις τους επισκέπτες και τους διοργανωτές. Όχι μόνον κατά την έναρξη αλλά καθ΄ όλη την διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων.

Ήδη, η κρίσιμη μάζα για την επιτυχία των εκδηλώσεων της «Ναυπλιάδας 2017» είχε τεθεί και πυροδότησε …

… την συναυλία της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. στο «Π» υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

Η μπάντα που αποτελείται από νεαρά σε ηλικία αγόρια και κορίτσια με ταλέντο και όραμα, χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό και κατέδειξε ότι η μουσική έχει βαθιές ρίζες στην πόλη μας.

Η εικόνα του Ναυπλίου και της Φιλαρμονικής ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις γιγαντοοθόνες των αθηναϊκών σταθμών του μετρό.

Όμως, η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2017» μόλις ξεκινούσε …

                                             Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 254 φορές

Σχετικά Άρθρα