Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017

Ποιητική και μουσική βραδιά από τον "Ναύπλιο"

447
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ποιητική και μουσική βραδιά από τον "Ναύπλιο"

Η κοινωνία του Ναυπλίου ήταν εκεί …Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο Radison Park, ο Σύλλογος των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» είχε προσκεκλημένους όλους τους Ναυπλιείς.Σε μια ποιητική και μουσική βραδιά …Η συμπολίτισσά μας Μιμίκα Σταυρουλάκη-Λαδά απήγγειλε με ευαισθησία ποιήματα Αναπλιωτών ποιητών και "ανάγκασε" τους καλεσμένους να ξαναγυρίσουν στον χρόνο μέσα από τους στίχους του Θοδωρή Κωστούρου, του Αντώνη Λεκόπουλου, του Βασίλη Κουρή ...Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Πέγκυ Βραχνού.

Στην σύντομη ομιλία του, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κολόκας ικανοποιημένος από την συμμετοχή των Ναυπλιέων στην εκδήλωση, ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους και κάλεσε τον Δήμαρχο της γενέτειρας πόλης στο βήμα.Ο Δήμαρχος στην ομιλία του τόνισε ότι ο Δήμος στέκεται πάντα δίπλα στους Ναυπλιείς, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο συμπολίτης μας Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Καλαθάς, ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κωνσταντίνα Αναστασίου, η σύμβουλος Τουρισμού του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας, η Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Αργολίδας Μαρία Μαρούλη, ο πολιτευτής Γιάννης Καλλιάνος, η Γεωργία Σαμαρά και πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων.

Μηνύματα προς τον Σύλλογο «ΝΑΥΠΛΙΟΣ» απέστειλαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Μανιάτης. Η εκδήλωση στολίστηκε μουσικά από σχήμα που απέδωσε με ευαισθησία τραγούδια σύγχρονων μεγάλων Ελλήνων συνθετών.Στον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την ιδέα και την οργάνωση της εκδήλωσης.

                                                           Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 447 φορές