Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Επίσημα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής Ναυπλιέων ζωγράφων, 21/8/2016

430
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Επίσημα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής Ναυπλιέων ζωγράφων, 21/8/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με «σεμνή μεγαλοπρέπεια» πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στις 20.30΄, στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» τα επίσημα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής Ναυπλιέων ζωγράφων.

Ο χώρος πληρώθηκε από καλλιτεχνικό κλίμα και οι επισκέπτες πήραν την απολαβή τους συζητώντας με τους ζωγράφους που εκτίθενται και θαυμάζοντας τα έργα τους.

Στην έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου  2016 και θα παραμένει ανοιχτή και επισκέψιμη κάθε ημέρα από τις 11.00΄ έως τις 14.00΄ τα πρωινά και από τις 19.00΄ έως τις 22.00΄ τα απογεύματα, συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες συμπολίτες μας (με αλφαβητική σειρά): Σωτηρία Αλεξιάδη, Κώστας Δημούλης, Βαγγέλης Ζερβόπουλος, Κατερίνα Μπεκιάρη – Βασιλείου, Γιάννης Νόνης και Άγγελος Πατρινιός. Έκπληξη για τους επισκέπτες αποτέλεσαν τα έργα του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου, Γιάννη Μακρή, μια ιδιαίτερη χρωματική νότα στην όλη αίθουσα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η λογική του «στησίματος» της έκθεσης εκ μέρους των καλλιτεχνών ήταν η ένταξη του ύφους των έργων στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ».

Την έκθεση ζωγραφικής εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θ. Σ. Σπαντιδέας και τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την οικογένειά του, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Πόπη Καλκούνου, η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Μαρία Ράλλη, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου των Απανταχού Ναυπλιέων Δημήτρης Διβέρης και πλήθος επισκεπτών.           

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 430 φορές