Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Κατερίνας Μπεκιάρη – Βασιλείου

286
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Κατερίνας Μπεκιάρη – Βασιλείου

Σεμνή καλλιτέχνις σε μια σεμνή και ζεστή τελετή εγκαινίων έκθεσης ζωγραφικής... Η Κατερίνα Μπεκιάρη – Βασιλείου εκθέτει δείγματα του έργου της και του ταλέντου της στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ». Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, στις οκτώ το βράδυ στην αίθουσα του Συλλόγου μας, Σταϊκοπούλου 52 στην παλιά πόλη, ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος κήρυξε τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, αγιογραφίας και προσωπογραφίας της συμπολίτισσας Κατερίνας Μπεκιάρη – Βασιλείου. Η έκθεση είναι ενταγμένη στο 25ο Φεστιβάλ του Δήμου Ναυπλίου, που πραγματοποιείται κατ΄ έτος στην πόλη μας. Την Κατερίνα προσφώνησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας και ο τέως Νομάρχης Αργολίδας Τάσος Σαλεσιώτης. Την έκθεση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Πόπη Καλκούνου, ο πατέρας Ελευθέριος Μίχος και εκλεκτά μέλη της Ναυπλιακής κοινωνίας, που κατέκλεισαν την όμορφη αίθουσα του Συλλόγου και θαύμασαν το πάντρεμα των έργων ζωγραφικής της Κατερίνας με το φωτογραφικό αρχείο του «ΠΑΛΑΜΗΔΗ».
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και επισκέψιμη έως τις 10 Ιουλίου 2016 και κατά τις ώρες 11.00΄ έως 14.00΄ και 19.00΄ έως 22.00΄.
Η καλλιτέχνις, ώριμη πλέον ζωγράφος, έχει να επιδείξει έργο σε πολλούς τομείς, με γκραβούρες και αγιογραφίες, με προσωπογραφίες και εικόνες της πόλης που έχουν αιχμαλωτίσει τον χρόνο που διάβηκε...
Την έκθεση αξίζει να επισκεφτούν όλοι οι συμπολίτες μας και να ευχηθούν : «ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ»...

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 286 φορές

Σχετικά Άρθρα